Το περιβόητο εξηκοστό πέμπτο έτος της ηλικίας!!!
March 26, 2008Τετρακόσια (400) Ευρώ πρόστιμο για παράβαση που δεν έκανε
March 29, 2008Σας αναφέρω με αλφαβητική σειρά τα αλιευτικά εργαλεία και τις συσκευές και μεθόδους αλιείας.
Α
1. ΑΓΡΙΟΣΠΛΩΝΟΣ: Βλ. φυτικές ουσίες.
2. ΑΘΕΡΙΝΟΔΙΧΤΑ: Βλ. δίχτυα.
3. ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΑ: Βλ. μηχανότρατα.
4. ΑΠΛΑΔΙΑ ΔΙΧΤΥΑ: Μονόφυλλα πλέγματα. Βλ. δίχτυα.
5. ΑΠΟΧΗ: Στεφάνι (μεταλλικό ή ξύλινο) με δικτυωτό θύλακο (σάκο) για τη συλλογή των ψαριών. Στην άκρη του είναι προσαρμοσμένο κοντάρι. Το άνοιγμα των ματιών του διχτυωτού σάκου διακρίνεται σε μεγάλο, μέτριο και μικρό και είναι ανάλογο με το τι ψάρια θέλουμε να ψαρεύουμε.
6. ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ: Αλιευτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στην αλιεία οστράκων. Βλ. Οστρακαλιεία σελ. 246 επ., όπου γίνεται και αναλυτική περιγραφή των τεχνικών του προδιαγραφών.
7. ΑΦΡΟΠΑΡΑΓΑΔΟ: Αγκιστρωτό αλιευτικό εργαλείο που ξεχωρίζει από το κοινό παραγάδι από το γεγονός ότι στη «μάνα» και σε αποστάσεις 6-7 οργιών δένονται φελά για να επιπλέουν.
Β
8. ΒΑΝΤΑΚΙΑ: Μέθοδος ψαρέματος γαρίδων κατά την οποία θάμνοι, κυρίως θυμάρια, ρίχνονται σε αβαθή σημεία. Στα ξερά κλαδιά των θάμνων αυτών συνηθίζουν να συγκεντρώνονται οι γαρίδες για να αναπαραχθούν. Όταν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συλλέγονται με απόχη. Αναφορά για τη μέθοδο αυτή της αλιείας γίνεται στο β.δ. 435/1970 για τη διενέργεια της αλιείας εντός του μη ενοικιαζόμενου χώρου της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Βλ. σελ 174-175.
9. ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΗ ΤΡΑΤΑ: Βλ. τράτα.
10. ΒΙΝΤΖΟΤΡΑΤΑ: Βλ. τράτα.
11. ΒΟΛΑΣΜΑ: Μέθοδος αλιείας με πρόκληση θορύβων. Βλ. σελ 146.
12. ΒΟΛΚΟΙ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
Γ
13. ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ: Βλ. χημικές ουσίες.
14. ΓΑΛΑΤΣΙΔΑ: Βλ. φυτικές ουσίες.
15. ΓΙΑΚΑΜΟΣ: Μέθοδος αλιείας κατά τη νύχτα με γρι-γρι ημέρας. Βλ. γρι-γρι σελ 115 επ.
16. ΓΡΙΓΡΑΚΙ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 178.
17. ΓΡΙ-ΓΡΙ: Βλ. σελ 115 επ.
18. ΓΡΙΠΑΚΙ: Βλ. γρίπος.
19. ΓΡΙΠΑΡΟΛΙ: Βλ. γρίπος.
20. ΓΡΙΠΟΣ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 176.
Δ
21. ΔΙΧΤΥΑ: Πλέγματα μονόφυλλα ή δίφυλλα ή τρίφυλλα. Βλ. σελ 139-141.
22. ΔΕΜΑΤΑ ΦΡΑΓΜΟΙ: Βλ. φραγμοί δεμάτων.
23. ΔΟΧΕΙΑ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
24. ΔΡΑΓΑ –ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ (συρόμενο στο βυθό με τη μυϊκή δύναμη των χεριών διχτυωτό αλιευτικό εργαλείο υπό τη μορφή σάκου που είναι προσαρμοσμένος σε άκαμπτο πλαίσιο. Προβλέπεται στο π.δ. 189/1978 για την αλιεία στους κόλπους Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκό, πλην όμως δεν γίνεται πλέον χρήση του. Βλ. σελ 170 επ.
25. ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ: Βλ. εκρηκτικές ύλες.
Ε
26. ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ: Βλ. απαγορευμένες μέθοδοι και εργαλεία στην αλιεία σελ. 182.
Ζ
27. ΖΑΡΓΑΝΟΔΙΧΤΟ: Βλ. απαγορευμένες μέθοδοι και εργαλεία στην αλιεία σελ. 176.
28. ΖΩΣΜΑΤΑ: Μικρά κυκλικά δίχτυα – γριγράκια. Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 179.
Θ
29. ΘΥΝΝΕΙΟ: Επαγγελματικό εργαλείο σταθερής κατασκευής που χρησιμοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα, κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Βλ. σχηματική απεικόνιση στο Μέρος ΙΖ’.
Ι 30. ΙΧΘΥΟΠΑΓΙΔΕΣ: Στατικά αλιευτικά εργαλεία, τα οποία ποντίζονται στη θάλασσα και λειτουργούν παθητικά. Γενικά είναι κατασκευασμένα από ένα θάλαμο με ένα ή περισσότερα στόμια που επιτρέπουν την είσοδο των προς σύλληψη αλιευμάτων. Βλ. σελ. 135-138 και ερασιτεχνική αλιεία σελ. 204 επ.
Κ
31. ΚΑΘΕΤΗ: Αγκιστρωτό αλιευτικό εργαλείο.
32. ΚΑΛΑΜΙΔΙ: Μακριά βέργα από καλάμι ή άλλη ελαφριά και ελαστική ύλη (π.χ. μπαμπού), στη μια άκρη της οποίας κρέμεται το νήμα που έχει τα αγκίστρια. Η βέργα συνήθως είναι μεταβλητού μήκους και αποτελείται από τρία ή περισσότερα τεμάχια διαφορετικού πάχους για να μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο.
33. ΚΑΛΑΜΩΤΑ: Βλ. σελ 147.
34. ΚΑΜΑΚΙ: Ατσάλινο αλιευτικό εργαλείο με μυτερά, στην άκρη του, βελόνια που καταλήγουν σε λοξό αγκάθι για να μη ξεφεύγει το ψάρι όταν καρφώνεται. Τα καμάκια διαφέρουν μεταξύ τους από τον αριθμό και το μήκος των βελονιών τους. Για μεγάλα ψάρια χρησιμοποιούνται ειδικά καμάκια –δελφινιέρες.
35. ΚΑΝΤΟΥΝΙΑ: βλ. Δίχτυα.
36. ΚΑΡΝΑΡΕΖΑ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 182.
37. ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΔΙΧΤΥΑ: Βλ. δίχτυα.
38. ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 177.
39. ΚΕΡΤΟΣ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
40. ΚΙΟΥΠΙΑ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
41. ΚΙΟΥΡΤΟΣ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
42. ΚΙΡΤΟΣ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
43. ΚΛΑΜΠΑΝΟΔΙΧΤΑ: Βλ. δίχτυα.
44. ΚΛΩΒΟΙ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
45. ΚΟΥΛΟΥΡΑ: Διχτυωτό αλιευτικό εργαλείο που ρίχνεται από αλιευτικό σκάφος στη θάλασσα σε σχήμα κύκλου και ανασύρεται με βαρούλκο (μαγγάνα) ή τα χέρια και με κίνηση του σκάφους προς το δίχτυ.
46. ΚΟΥΤΙΑ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
47. ΚΟΦΙΝΕΛΛΟ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
48. ΚΟΦΙΝΙΑ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
49. ΚΟΛΟΒΡΕΧΤΗΣ: Βλ. γρίπος.
50. ΚΥΚΛΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ: Βλ. γρι-γρι.
51. ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΤΟΙ ΣΑΚΟΙ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
52. ΚΥΛΙΝΔΡΟΕΙΔΕΙΣ ΘΑΛΑΜΟΙ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
53. ΚΩΛΟΒΡΕΧΤΗΣ: Βλ. γρίπος.
54. ΚΩΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΤΟΙ ΣΑΚΟΙ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
Λ
55. ΛΑΜΠΟΥΣΑ: Βλ. βόλασμα.
56. ΛΕΝΤΙΣΙΑ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 176.
Μ
57. ΜΑΝΩΜΕΝΑ ΔΙΧΤΥΑ: Βλ. δίχτυα.
58. ΜΕΛΙΣΑΝΔΡΑ: Βλ. φυτικές ουσίες.
59. ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΑ: Βλ. σελ. 104 επ.
60. ΜΟΝΟΚΛΩΝΑ ΔΙΧΤΥΑ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 179.
61. ΜΠΑΡΤΙΜΑΣ: Δίχτυα που χρησιμοποιούνται για την αλιεία σαρδέλας. Αναφορά γι’ αυτά γίνεται στο π.δ. 189/1978 για την αλιεία στους κόλπους Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκό. Βλ. σελ 170 επ.
62. ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ: Βλ. καταδυτική συσκευή
63. ΜΠΡΑΓΑΝΙ: Βλ. γρίπος.
64. ΜΠΡΑΚΑΡΟΛΑ: Είδος σαλαγγιάς. Βλ. σαλαγγιά.
Ν
65. ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 182.
66. ΝΤΑΛΙΑΝΙ: Βλ. θυννείο.
67. ΝΤΑΟΥΛΙΑ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
Π
68. ΠΑΓΙΔΕΣ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
69. ΠΑΡΑΓΑΔΙ: Βλ. σελ. 144.
70. ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΠΙΠΕΔΟΙ ΚΛΩΒΟΙ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
71. ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΔΙΧΤΥΑ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 180.
72. ΠΑΡΙΑΝΗ ΤΡΑΤΑ: Βλ. τράτα.
73. ΠΕΖΟΒΟΛΟΣ: Δίχτυ ρίψης-εκτόξευσης, χωρίς φελλούς. Ρίχνεται με το χέρι στη θάλασσα και ξανασηκώνεται σχεδόν αμέσως. Όταν κατά το σήκωμα τον τραβήξουμε από το κέντρο, τότε σηκώνονται το σχοινί και τα μολύβια προς τα μέσα σχηματίζοντας σακούλα μέσα στην οποία αιχμαλωτίζονται τα ψάρια. Ρίχνεται από τη παραλία ή από αβαθή σημεία και καλύπτει έκταση 15-20 τ.μ. ανάλογα με την ικανότητα και τη δύναμη του ατόμου που τον ρίχνει. Βλ. ερασιτεχνική αλιεία σελ. 204 επ.
74. ΠΕΖΟΤΡΑΤΑ: Βλ. τράτα.
75. ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ: (Διχτυωτό αλιευτικό εργαλείο με το οποίο ζώνεται, με τη χρησιμοποίηση πασσάλων, θαλάσσια περιοχή από ένα συγκεκριμένο σημείο ακτής σε ένα άλλο. Στο μέσον του έχει άνοιγμα από το οποίο, κατά τις αναβάσεις των κυμάτων, μπαίνουν ψάρια, τα οποία αιχμαλωτίζονται αφού την κατάλληλη στιγμή κλεισθεί το άνοιγμα. Αναφορά για το εργαλείο αυτό γίνεται στο π.δ. 189/1978 για την αλιεία στους κόλπους Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκό. Βλ. σελ. 170.
76. ΠΕΤΑΧΤΑΡΙ: Αγκιστρωτό αλιευτικό εργαλείο που αποτελείται από ένα δυνατό και ανθεκτικό νήμα (ορμιά) στην άκρη του οποίου βρίσκεται μολυβένιος κόμπος, από τον οποίο δένονται ένα ή περισσότερα μικρότερα νήματα που έχουν το καθένα από ένα αγκίστρι. Χρησιμοποιείται (πετιέται) από τον αιγιαλό.
77. ΠΕΤΟΝΙΑ: Αγκιστρωτό αλιευτικό εργαλείο Μοιάζει με το πεταχτάρι, διαφέρει όμως απ’ αυτό γιατί δεν πετιέται αλλά ρίχνεται στη θάλασσα από την αιγιαλό και έχει μικρότερο μήκος και τα αγκίστρια της είναι μεγαλύτερα από του πεταχταριού.
78. ΠΙΡΟΥΝΑ: Αλιευτικό εργαλείο για την αλιεία δολωμάτων. Βλ. σελ. 200 επ. όπου γίνεται και αναλυτική περιγραφή των τεχνικών της προδιαγραφών
79. ΠΥΡΟΦΑΝΙ: Βλ.σελ.151-152.
Σ
80. ΣΑΛΑΓΓΙΑ: Τρία με τέσσερα αγκίστρια κολλημένα. Χρησιμοποιείται για την αλιεία, κυρίως, χταποδιών. Βλ. ερασιτεχνική αλιεία σελ. 204 επ.
81. ΣΑΡΔΕΛΟΔΙΧΤΑ: Βλ. μπαρτιμάς.
82. ΣΠΑΤΟΥΛΑ: Αλιευτικό εργαλείο για την αλιεία δολωμάτων. Βλ. σελ. 200 επ. όπου γίνεται και αναλυτική περιγραφή των τεχνικών της προδιαγραφών.
83. ΣΠΛΩΝΟΣ: Βλ. φυτικές ουσίες.
84. ΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ: Βλ. δίχτυα.
85. ΣΤΑΦΝΟΚΑΡΙ: Διχτυωτό αλιευτικό εργαλείο σαν μια μεγάλη απόχη που αφού μαλαγρωθεί ρίχνεται σε αβαθή σημεία της θάλασσας. Η ρίψη και ανάσυρση γίνεται είτε από την ξηρά είτε, συνήθως, από σκάφος (γαΐτα) με τη βοήθεια βιντζιού. Αναφορά για το αλιευτικό αυτό εργαλείο γίνεται στο β.δ. 435/1970 για τη διενέργεια της αλιείας εντός του μη ενοικιαζόμενου χώρου της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Βλ. σελ. 174 επ.
86. ΣΤΕΡΙΑΝΗ ΤΡΑΤΑ: Βλ. τράτα.
87. ΣΥΡΤΗ: Μακρύ και ισχυρό νήμα στη μια άκρη του οποίου υπάρχουν πολλά αγκίστρια. Σύρεται από σκάφος κατά το χρόνο που αυτό πλέει στη θάλασσα και αντί για δολώματα χρησιμοποιούνται, συνήθως, ομοιώματα ψαριών. Βλ. ερασιτεχνική αλιεία σελ. 204.
88. ΣΩΛΗΝΕΣ: Βλ. ιχθυοπαγίδες.
Τ
89. ΤΟΝΙΕΣ: Είδος πετονιάς. Καλάμια 2-3 μέτρων, από τα οποία κρέμονται αγκιστρωμένες και δολωμένες με ζωντανά δολώματα μεσηνέζες, μπήγονται σε αβαθή σημεία. Αναφορά για τη μέθοδο αυτή της αλιείας γίνεται στο β.δ. 435/1970 για τη διενέργεια της αλιείας εντός του μη ενοικιαζόμενου χώρου της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Βλ. σελ. 174 επ.
90. ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ: Ουσίες που έχουν την ιδιότητα να ναρκώνουν και να καθιστούν ανίκανους για κάθε αντίδραση τους υδρόβιους οργανισμούς Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 182.
91. ΤΡΑΤΑ: Βλ. σελ.127 επ.
92. ΤΡΑΤΑΚΙ: Βλ. γρίπος.
93. ΤΡΑΪΝΑ: Είδος συρτής για την αλιεία κεφάλων. Ένας θηλυκός κέφαλος που στην ψαράδικη γλώσσα λέγεται «μπάφα» δένεται από τα βράγχια ή από την ουρά και σύρεται από σκάφος κατά το χρόνο που αυτό πλέει στη θάλασσα. Οι αρσενικοί κέφαλοι ακολουθούν το θηλυκό και όταν μαζευτεί ικανός αριθμός τους αιχμαλωτίζονται με τη βοήθεια πεζόβολου. Αναφορά για τη μέθοδο αυτή της αλιείας γίνεται στο β.δ. 435/1970 για τη διενέργεια της αλιείας εντός του μη ενοικιαζόμενου χώρου της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Βλ. σελ. 174 επ.
94. ΤΣΑΠΑΡΙ: Είδος συρτής με πολλά αγκίστρια.Βλ. ερασιτεχνική αλιεία σελ. 204 επ.
95. ΤΣΕΤΑ: Βλ. λεντισιά.
96. ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ: Αλιευτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στην αλιεία οστράκων. Βλ. Οστρακαλιεία σελ. 246 επ., όπου γίνεται και αναλυτική περιγραφή των τεχνικών του προδιαγραφών.
Υ
97. ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΛΙΕΙΑ: Βλ. σελ. 204 επ.
98. ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΦΩΣ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 180.
99. ΥΛΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ: Βλ. εκρηκτικές ύλες.
Φ
100. ΦΕΛΟΥΚΑ: Βλ. αφροπαράγαδο.
101. ΦΙΑΛΕΣ: Βλ. καταδυτική συσκευή.
102. ΦΛΟΜΟΣ: Βλ. φυτικές ουσίες.
103. ΦΡΑΓΜΟΙ ΔΕΜΑΤΩΝ: Βλ. σελ. 143.
104. ΦΤΥΑΡΙ: Αλιευτικό εργαλείο για την αλιεία δολωμάτων. Βλ. σελ. 200 επ., όπου γίνεται και αναλυτική περιγραφή των τεχνικών του προδιαγραφών.
105. ΦΥΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ: Γαλακτώδεις χυμοί φυτών που έχουν την ιδιότητα να ναρκώνουν και να καθιστούν ανίκανους για κάθε αντίδραση τους υδρόβιους οργανισμούς Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 182.
106. ΦΩΤΑ: Βλ. σελ. 151-152.
Χ
107. ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ: Ουσίες που έχουν την ιδιότητα να ναρκώνουν και να καθιστούν ανίκανους για κάθε αντίδραση τους υδρόβιους οργανισμούς Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 182.
108. ΧΛΩΡΙΝΗ: Βλ. χημικές ουσίες.
Ψ
109. ΨΑΘΑ: Βλ. απαγορευμένες μεθόδους και εργαλεία στην αλιεία σελ. 181.
110. ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ: Βλ. υποβρύχια αλιεία και ερασιτεχνική αλιεία σελ. 204 επ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για ορισμένα από τα παραπάνω αλιευτικά εργαλεία ή μεθόδους δεν γίνεται περιγραφή. Και τούτο γιατί περιγραφή γίνεται στα οικεία κεφάλαια όπου παρατίθεται και η συναφής νομοθεσία που ρυθμίζει τον τρόπο, χρόνο και τόπο χρησιμοποίησής τους.
1 Comment
Η Natex Show 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού!
H Delta Μedia διοργανώνει για 24η φορά τη μεγαλύτερη έκθεση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, για τους λάτρεις των θαλάσσιων και υπαίθριων σπορ: τη NATEX SHOW 2010.
Η ΝΑTEX SHOW, η ήδη γνωστή έκθεση ΚΥΝΗΓΙ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ, γίνεται στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο, στην περιοχή του Eλληνικού, ένα τεράστιο και ιδανικό εκθεσιακό χώρο, με άνετο δωρεάν παρκινγκ και εύκολη πρόσβαση.
Επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ενημερώνονται πρώτοι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του 2010, από τις καλύτερες εταιρίες στους κλάδους του ψαρέματος, της κατάδυσης, του κυνηγίου, του κάμπινγκ, του σκάφους και όλων των outdoor δραστηριοτήτων.
Φέτος για πρώτη φορά, θα δείτε μια μεγάλη γκάμα από αυτοκινούμενα οχήματα, που θα σας δώσουν ανεξαρτησία και δυνατότητα απόλυτης επιλογής στις εξορμήσεις σας στη φύση.
Μάθετε να ρίχνετε με τόξο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης με την καθοδήγηση Ελλήνων πρωταθλητών της τοξοβολίας.
Η επίσκεψη στη NATEX SHOW 2010 είναι πραγματικά μια εμπειρία. Οι θάλασσες, τα βουνά και η ελληνική ύπαιθρος συγκεντρωμένα σ’ ένα χώρο, για όλους εσάς που θέλετε να βιώσετε τη δράση μέσα στην φύση.
Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη 3 Μαρτίου 16:00 – 21:30
Πέμπτη 4 Μαρτίου 16:00 – 21:30
Παρασκευή 5 Μαρτίου 16:00 – 21:30
Σάββατο 6 Μαρτίου 10:00 – 21:30
Κυριακή 7 Μαρτίου 10:00 – 21:30
XOΡΗΓΟΙ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΒΥΘΟΣ, ΨΑΡΕΜΑ, ΣΚΑΦΟΣ, ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ, GREEK DIVER, AΡΤΕΜΙΣ, CASTING
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΡΒΕΡΗ ΤΗΛ.: 210 7250981, 210 7229452,
email: natex@varveris.gr http:www.natex.gr
Ο Άγγελος Αργυρακόπουλος συμμετέχει, ως εκθέτης στη Natex Show 2010. Το περίπτερό του είναι ακριβώς στην είσοδο της Έκθεσης !!!